Hoe krijg je sociale media voor productontwikkeling over de bühne

Tijdens een bijeenkomst van dit project was een groep r&d managers aanwezig van MKB bedrijven. Tijdens een discussie over de inzet van sociale media ten behoeve van productontwikkeling kwam naar voren dat angst vaak een reden is om het niet te doen. Deze angst wordt vaak ingegeven door een zeer terughoudende zo niet afwijzende houding van het management.

Een van de te beantwoorden vragen zal dan ook zijn hoe je draagkracht krijgt voor de inzet van sociale media bij productinnovaties. Bijgaand artikel geeft een aantal mogelijkheden om de draagkracht te verbeteren.

http://www.businessesgrow.com/2012/05/22/six-ideas-to-win-executive-sponsorship-for-your-social-media-effort

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *